woensdag 29 maart 2017

Verjaardagsoutfit

Naar jaarlijkse gewoonte werd het feestvarken ook van een nieuwe outfit voorzien. Hij koos zelf het stofje in een van mijn favoriete webshops, en voila, een stoere T-shirt voor mijn stoere boy!
 
 
Patroon: Ottobre 3/2013, maat 128

zondag 26 maart 2017

7 !

7 jaar geleden werd onze eerste kleine spruit geboren. Vandaag is hij uitgegroeid tot een grote, lieve, zorgzame jongen. Dat verdiende een heel feestweekend, met om te beginnen een nieuwe kroon. Hij koos zelf een stofje uit de voorraad (hij had het stofje een jaar geleden ook zelf online gekozen, voor een hemdje, maar mama was nooit overtuigd genoeg om het te maken... Een kroon leek me dan toch een betere bestemming...).
 
En die kroon, die heeft op zijn hoofd gestaan van zaterdagochtend, tot zondagavond (en zal waarschijnlijk morgen ook nog mee naar school gaan!)
Fijne verjaardag lieverd!
Patroon: Polkadotjes

zaterdag 18 maart 2017

Toiletzak

Vorige week ging ik met mama en zus naar Rome (prachtige stad trouwens! Cultuur! Pizza! Aperol! Gelato! Zon!). Het was al een aantal jaren geleden dat ik met het vliegtuig gereisd had, en ik kwam tot de vaststelling dat mijn toiletzak veel te groot was aangezien je nu alle vloeistoffen in een apart zakje moet bewaren.
Dus werd er snel een nieuwe toiletzak gemaakt.
 
 
Patroon: Handmade Mieke
Stof: voorraad

vrijdag 3 maart 2017

Tussendoortjes

De naaigoesting is precies wat weg voor het moment, er werden enkel wat kleine tussendoorprojectjes gemaakt.

Een collega vroeg me om nog eens een body´tje, passend bij het geboortekaartje, te maken.
 
En de jongens wilden na het model staan met de sjaaltjes voor op school, zelf ook graag nog eens een nieuwe sjaal.

Iemand tips om uit de naaidip te geraken?