zondag 28 september 2014

Cadeautjes

Soms verdienen bepaalde personen eens een cadeautje. Dus ging ik met zoon 1 aan de slag om een veelgezien projectje eens uit te testen. De grote pot strijkparels werd bovengehaald, en zo kwamen er leuke kommetjes tevoorschijn.
 
Het cadeautje werd nog aangevuld met een Tilly uit Mijn Tas.
 

dinsdag 23 september 2014

Cameo

Een hele tijd geleden won ik bij Katrien een give-away. Ze stuurde me een flock, gemaakt met haar Cameo. Zoon 1 eigende hem zich meteen toe. Het duurde nog een tijdje voor er een T-shirt gekocht werd om hem op te strijken, want ik wou wachten op de wintercollectie.

Vorige week gaf mijn zus een demonstratie met haar Cameo, en werd er ook voor zoon 2 een viking gemaakt. Thuis bleek dat het toevallig net dezelfde kleur was dan de 1ste...

Maar sindsdien was ik overtuigd! De Cameo werd besteld, nu wachten tot hij geleverd wordt! En dan kan het ontdekken beginnen!

zaterdag 6 september 2014

Nieuw leven!

We brachten een bezoekje aan een nieuw aardbewonertje. Voor grote zus maakte ik in het verleden al een dekentje, dus kreeg Vesper ook iets zelfgemaakts. Ik maakte een lampje zoals hier (maar dan in een meisjesstofje) en stak de cadeaubon nog in een Tilly (mijn 1ste maaksel uit dit boek!).
 

 
 
Patroon clutch: Mijn tas
Stof: uit de voorraad
Welkom op de wereld, Vesper!